Afgelopen weekend hebben 12 spelers van het Westerpark gestreden tijdens de Stedenontmoeting in Haarlem.

Op zaterdag moesten we al om 9:00 uur op de baan staan dus dat was vroeg opstaan. Met en beetje sneeuw, snijdende kou en een berg enthousiasme gingen we opweg naar Haarlem. 4 games moesten er gespeeld worden met een dames en een heren 5 mans team. Iedereen het prachtige Westerpark shirt aan en knallen maar.

De eerste game werden de zenuwen snel van de schouders gespeeld en zetten we een nette game neer van 869 (173,8 gem) met de dames en 980 (196 gem) met de heren. Zeker niet voldoende voor podium maar een mooie opnening. De tweede game was een hele mooie de dames wonnen namelijk van de mannen. 1048 (209,6) tegen 1036 (207,2 gem) Een echte super game waarmee we meteen naar de 1e plek van de serie gingen.

Game 3 de dames een 893 (178,6 gem) en de heren precies 1100 (220 gem). De laatste game 862 (172 gem) en 1034 (206 gem) resulteerde in een 2e plek achter Haarlem en een heel goed gevoel  om de finale te halen. We waren er zelfs zo zeker van dat iedereen zijn ballen in haarlem liet liggen voor de dag erna.

Totaal een teamgemiddeld van 195,4 is echt een super prestatie!

Even de serie van zaterdagmiddag afwachten, waren er 2 boven gekomen dus we stonden op een 4e plek en er gingen er 8 door naar de finale. Die finale plek was dus wel zeker genoeg.

Zondagmiddag om 14:45 uur  de finale. Wederom een gezonde spanning en 12 enthousiaste spelers, de een wat meer zenuwen dan de ander. Scores gingen op 0 dus alles is mogelijk. Lekker bowlen, genieten en dan zo hoog mogelijk eindigen.

De finale gooide de dames games van 883/900/882 (177,6 gem) en de heren 1037/988/987 (200 gem) een totaal gemiddelde van 189,2 net iets minder als in de voorronde maar nog steeds een super prestatie. De nummer 3 had 199 gem dus echt wel een behoorlijk aantal pins en de top 2 zelfs 211 gemmiddeld dus echt onbereikbaar. Maarliefst 1 pin meer dan de nummer 5, altijd lekker!

De sfeer in het team was echt super niemand was bezig met zijn eigen score en moedigde de ander aan. Echt een teamprestatie neerzetten. Oplossingen zoeken en vooral niemand iets kwalijk nemen als het niet lukt. Een mooie groep supporters erachter, zelfs heel team Dekker kwam kijken 😉

Iedereen bedankt voor de inzet en de support en op naar volgend jaar.

Ik heb er enorm van genoten en hoop dat die evenement op de agenda blijft staan.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *