Het is maandag 12 oktober. Mocht je willen bowlen (zonder drank) op de dinsdag dan dient er gereserveerd te worden. Er is in de afgelopen weken gebleken dat er weinig wordt gebowld en de banen dus voor niets vrij worden gehouden voor de league.

Wil je dus gaan bowlen dan dien je even een berichtje te sturen naar Dave Wouters via Whatsapp 06-51485754. Je kan ook zelf de bowling bellen en een baan reserveren voor de league. Om de banen geolied te hebben dienen we dit wel ruim van te voren te doen. Dus graag voor dinsdag 12:00 uur doorgeven of je wil bowlen.

We wachten uiteraard de maatregelen af die er gaan komen om het virus in te dammen.

——————————————–

Vanavond staat de 1 tegen 1 league gepland. Doordat er niet kan gedronken kan worden tijdens het bowlen zijn er veel afzeggingen. Vandaar dat we hebben besloten de league niet door te laten gaan.

Mocht je wel willen bowlen kan dat natuurlijk. Er worden 6 banen geolied voor vanavond.

De regels zijn deze week weer aangescherpt en heeft gevolgen voor de bowling. Maximaal 30 mensen in huis en sluiten om 22:00 uur.

Nu wordt bowlen als sport gezien en moet de bar (kantine) dus dicht. Tijdens het bowlen kan er dus niks meer besteld worden. Achteraf en vooraf kan er wat gedronken worden in de Serre. Dit is op dit momet de enige manier om te kunnen bowlen.

De alternatieve league is vrijwillig dus geen probleem. De een tegen een league komt wel in de problemen met de 22:00 uur regel. Wij zijn nog in overleg met de gemeente om later te sluiten ivm dat het en sport is. daarover later meer.

Hopelijk tot snel,

Bestuur Westerpark Zoetermeer

Zie hier het bericht van de NBF

NBF Site Bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *