Er is weer een weekend voorbij en dat betekent meestal dat er weer gebowld is. Dit weekend werd er een C-Toernooi gegooid en dit keer in Hellevoetsluis. Het Vestingstadtoernooi, wordt gespeeld in 2 klasses. Klasse 1 voor spelers met een pasgemiddelde van 170 -220 en Klasse 2 onder de 170 gemiddeld.

In beide klasse deden verschillende spelers mee van het Westerpark. Zo hebben Martin van Velzen, Jeffry van Velzen, Bill Obispo, Angelique Obipso, Vincent Middendorp, Michael Beute, Shirley van Binsbergen en Dave Wouters meegedaan.

We moeten toch vermelden dat alleen de dames het tot de finale geschopt hebben. Beide dames, Angelique en Shirley, kwamen uit in Klasse 2. Angelique plaatste zich als tweede en Shirley als 15e. Nu begonnen de finales weer helemaal op 0 dus iedereen stond weer gelijk. In een veel te warme bowling begonnen de dames om 19:00 uur aan de finale. Shirley begon heel goed met een game van 197 scratch gevolgd door een mooie 174 game scratch. Angelique gooide 2 mooie games in de 150 en kwam pas de derde game echt op stoom een prachtige 212 scratch. In de voorronde had Angelique ook al twee mooie 210 games. De laatste game liep voor beide niet helemaal zoals gewenst. Angelqiue kwam op een totale score van 666 en met handicap 710 (177,5 gem) Shirley gooide een mooie 651 en met handicap 707 (176,75 gem)

Ze zijn geeindigd op een mooie 8e en 9e plek. Een geweldige prestatie in een spelersveld van 74 spelers in klasse 2.

Echt super goed gedaan, gefeliciteerd!

vincent en beute shir en angelique van velzen dave ne shirley angelique bill en angelique shirley