Vandaag hebben we het eerste toernooi van het seizoen gegooid. Na wat vertraging bij de start zijn we om 20:00 uur van start gegaan met 36 spelers. Helaas waren er een aantal op het laatste moment niet bij door ziekte. Hopelijk geven ze het volgende keer iets eerder door zodat wij het op tijd kunnen aanpassen in de systemen, dit zorgde voor een behoorlijke vertraging.

Vandaag speelde we op het nieuwe patroon voor de huisleague en dat was een groot succes! De ene 200 na de andere 200 werd er genoteerd. Gezien de handicap 100% van 200 was, hadden veel mensen een lekkere handicap. Van 36 speler gingen we na 3 games naar 18 spelers. Het zat mega dicht bij elkaar de nummer 18 had 631 (210 gemiddeld) terwijl de nummer 19 een serie van 627 had.

De top 18 speelde met 3 mensen op een banenpaar en moest 1 game gooien, de laagste van het banenpaar viel af. De strijd was meteen goed te voelen en er werd echt gevochten om door te gaan. Na deze game bleven er 12 over en in deze ronden speelde men weer met 3 mensen op een banenpaar. Allen dit ker vielen er 2 af dus alleen de beste ging door naar de uiteindelijke finale. Ook deze ronde was weer spannend en werd in de laatste frames beslist. Op bijna alle banen wer er ruim 200 gegooid met handicap.

Uiteindelijk bleven er 4 mannen over die de finale gingen spelen, te weten: Nico Thienpondt / Marco Soet / Paul van der Voort en Ruud Groenewegen. Tot aan de laatste frame was het spannend!

Ruud gooide een 178 scratch en 226 met handicap

Nico gooide een 231 scratch en 241 met handicap

Paul gooide een 192 scratch en 254 met handicap

Marco gooide 227 scratch en 267 met handicap en mag zich dan ook een jaar lang de kampioen noemen van het Haloweentoernooi 2015

De sfeer was perfect en wij hebben er van genoten en wij hopen jullie ook, op naar het volgende toernooi met lekkere oliebollen en appelflappen.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

IMG_3579