Afgelopen week hebben alledire de teams de thuiswedstrijd gespeeld en helaas heeft geen enkel team het voor elkaar gekregen door te gana naar de volgende ronde. Er is volop gestreden maar het mocht niet zo zijn.

Volgend jaar een nieuwe kans.

Gister 24 februari was het tijd voor de eerste wedstrijd voor het Scratch Team. De tegenstander is Goes. Vol goede moed gingen we op 18:00 uur weg uit Zoetermeer en helaas waren we pas om 20:30 uur in Goes. Een lekkere file! Direct de baan op even ingooien en beginnen maar. Na de eerste avond staan we helaas 102 pins achter maar we hebben 2 maart de thuiswedstrijd nog.

De terugweg zat ook niet echt mee, de tunnel was dicht voor onderhoud dus we moesten een behoorlijk stuk om. Om 1:30 uur waren we dan eindelijk weer in Zoetermeer.

Woesndag 2 maart spelen we om 20:00 uur in het Westerpark, aanmoedigingen kunnen we zeker gebruiken.

—–

Afgelopen donderdag hebben twee teams van het Westerpark gespeeld in de Ton Zandboer Cup in Noordwijkerhout. Dit was de eerste wedstrijd van de twee. De andere wedstrijd zal thuis gespeeld worden. Het was een mooie avond met een hoop lol en een mooie strijd.

Team 1

Handicap Team 1 TZC

Voor team 1 liep het niet helemaal zoals gewenst, ze kijken aan tegen een achterstand van 150 pins. Dat wordt een inhaalslag op de thuiswedstrijd op woensdag 2 maart.

Team 2

Handicap team 2 TZC

Voor team 2 liep het een stuk beter en hebben en voorsprong van 51 pins op het team van Noordwijkerhout en zal op zaterdag 27 februari om 10:00 uur de thuiswedstrijd spelen.

Mochten de teams na 2 westrijden gewonnen hebben dan gaan ze door naar de volgende ronde.

Beide teams heel veel succes in de thuiswedstrijd, knallen.