Afgelopen weekend stonden de halve finale op zaterdag op het programma en eventueel de finale op zondag. Het team van Westerpark moest 3 games gaan gooien om zich bij de Top 8 te spelen, van de 16 teams, op zodoende zondagmiddag de finale te gaan spelen over 4 games.

Het scoren op de banen in Nieuwegein was niet makkelijk en er moest dus heel goed gebowld worden om de juiste scores neer te zetten. We hebben er voor gevochten en waren 4e in onze serie. Nu was het afwachten op de serie van zondagmorgen. Zouden we de top 8 halen?

Via de livestream zaten de meeste spelers te kijken en via de whatsapp hielden we elkaar op de hoogte. Om 13:15 uur kwam dan het verlossende bercihtje dat we als 7e naar de finale gingen. Iedereen in de auto gesprongen en op naar Nieuwegein.

De scores weer op 0 en 4 games knallen om zo hoog mogelelijk te eindigen. Helaas waren er een aantal spelers niet bij ivm andere verplichtingen. Ook de finale was het zwaar  om te score en dat was ook wel te zien aan alle scores die er werden gegooid. Na 4 zware games zijn we dan ook op een mooie  8e plek geeindigd. De 8e plek van Nederland en daar mogen we enorm trots op zijn. In de voorronde werden we 2e achter Ockenburg en door onze pinfall mochten we toch meedoen in de halve finale, als je dan uiteindelijk 8e wordt is dat alleen maar knap.

Onze toppers dit weekend waren Alex en Bianca beiden super gegooid.

Stand Halve Finale

Score individueel halve finale

Stand Finale

Score individueel Finale

Stedenontmoeting