Er zit weer een weekend op en wederom met zeer goede prestaties van onze Westerparkers. In Bowling Dekker werd een C-toernooi gehouden waar meerdere van ons aan mee hebben gedaan. De scores waren bizar hoog.

De halve finale bereikte Mandy / Bianca/ Angelique en Joery. Helaas hadden Shirley / Miranda / Bill / Daniel / Vincent en Dave niet genoeg om de halve finale te bereiken.

In de halve finale was het doel voor de dames om de top 6 te halen. Bij de heren was het de top 10. Alleen Mandy die als 1e doorging na de voorronde en Bianca als 4 behaalde de uiteindelijke Finale. Voor Angelique en Joery strandde het avontuur in de halve finale. Beide een super prestatie geleverd gefeliciteerd. Voor Joery was het zijn eerste toernooi sinds hij weer begonnen is met bowlen en dan meteen de halve finale halen, heel goed gedaan.

Het duo Mandy en Bianca gingen nog door met wederom gigantische scores. Bianca gooide in de halve finale haar eerste 1000 serie scratch (250 gemiddeld) en pakte de 1e plaats over van Mandy die 211 gemiddeld gooide over 4. Als numer 1 en 2 gingen ze de finale in.  Zouden ze na de verenigingskampioenschappen het nog een keer dunnentjes overdoen. Weer 1 en 2 worden. 3 games moesten er gespeeld worden.

Beide gooide weer zeer goed Bianca 703  en Mandy 655 hiermee pakte ze plek 1 en 2. Wat een geweldige prestatie. Iedereen van harte gefeliciteerd.

Alle scores