Goedemiddag,

Gister was een zeer goede dag voor een aantal Westerparkers. In Hellevoetsluis werd namelijk een C Toernooi gespeeld waarbij weer een aantal fanatieke spelers van onze vereniging aan mee deden. En niet zonder succes!.

In de Finale waren Bill Obispo / Robert Vonk / Michael Beute en Dave Wouters beland, wat al een zeer nette prestatie is. Dave kon helaas de finale niet spelen. Maar Bill / Robert en Michael begonnen op 0 en gingen vechten voor het podium.

In klasse 2 kwam Bill Obispo in actie in de finale en daar liep het niet helemaal zoals gehoopt en is 20 geworden. Een zeer nette prestatie. Gefeliciteerd Bill.

In klasse 1 heeft Robert Vonk de 5e plaats behaald met een score van 899 scratch (224 gemiddeld) en 240 gemiddeld inclusief handicap. Michael Beute wist met een  prachtige serie van 949 scratch (237 gemiddeld) en met handicap 269 gemiddeld een tweede plek te halen. Wat een fantastische prestatie. Beide van harte gefeliciteerd.

Onze Toppers bij elkaar:

 

Vestingstad