Kampioen Regio Zuid Holland Noord!!

Afgelopen weekend was het zover. De voorronde van de stedenontmoeting Regio Zuid Holland Noord, de nummer 1 plaatst zich voor de halve finale die op 11 maart gespeeld wordt.

Woensdag 18 januari met het hele team een avond getraind in het Westerpark, ballen afstemmen, de juiste lijnen spelen en vooral wennen aan een 5 mans formatie. In alle andere competities wordt dit niet meer gespeeld, en het blijft even wennen voor de meesten.

Op zaterdag mochten wij samen met het team van Bowling Dekker spelen in het Westerpark. 4 games met 5 heren en 5 dames. Gelijk vanaf de start ging het perfect en de ene na de andere strike liet zich noteren. De eerste game namen we meteen een voorsporng van 100 pins op Dekker. De tweede game liep nog beter en de voorsprong werd vergroot naar 200 pins.

Na twee games was het wisselen van banen en zowel Dekker als wij hadden daar wat meer moeite mee. Lagere games maar de voorsprong werd meer. Uiteindelijk wonnen we van Dekker met 210 pins. Een teamgemiddelde van 200,88 pins.

Op zondag moest er nog 1 team spelen uit onze regio te ween Ockenburg. Als nel werd duidelijk dat ze de scores niet haalden en we dus officieel Kampioen zijn in onze Regio Zuid Holland Noord.  Wat een geweldige prestatie! Een behorlijke delegatie van osn team was zondag gekomen om de beker in ontvangst te nemen en het te vieren met ene lekker glas champagne!

Op naar 11 maart!

Eindstand