Ook dit weekend werd er weer door spelers uit het Westerpark gespeeld op meerdere toernooien. Zo was er het nieuwe toernooi in Rijswijk te weten Bally’s Open. Maar ook in Hilversum was er een toernooi te weten Bibob.

Bally’s Open:

Ruben en Robert deden mee aan die evenement. De scores waren bizar hoog. Ruben had met een scratch gemiddelde van 184 en 229 met Handicap niet genoeg voor de Finale. Robert had 232 scratch gemiddeld en 240 gemiddeld met Handicap en ging als 9e de finale in.

Ondanks een mooie serie van 900 over 4 in de finale scratch zakte hij naar plek 13.

Wat in dit geweld met mega scores uiteraard een hele goede prestatie is. Gefeliciteerd.

Bibob Hilversum:

Ook in Hilversum deden weer meerdere spelers mee.  In klasse 2: Angelique / Bill en Shirley en in Klasse 1 Daniel/ Michael en Dave.

Helaas kwamen de spelers in klasse 2 net te kort om de finale te halen. Bill kwam het dichtste bij met een gemiddelde inclusief handicap van 219,8.

In klasse 1 ging het wat beter daar behaalde Michael en Dave de finale. Michael als 3e met een serie van 1232 (246,4 Gem, inclusief handicap) en Dave 9e met 1187 (237,4 gem inclusief handicap).

In de finale moesten er 3 games gegooid worden die opgeteld werden bij de scores uit de voorronde. Met een totaalgemiddelde van 234,9 (inclusief handicap) eindigde Michael op een 8e plek. Dave behaalde een 5e plek met een gemiddelde van 238,01 inclusief handicap.

Iedereen gefeliciteerd met de prestaties.