Op zaterdag 11 maart was het dan zover de halve finale stedenontmoeting in Nieuwegein. Het team van Westerpark reisde af om in de eerste serie een score neer te gaan zetten die voldoende zou moeten zijn voor de finale op zondag 12 maart.

De scores waren heel goed en de dames wisten het zelfs bijna te winnen van de mannen. Een prachtige serie van 2978 en 3030 voor de heren zorgde voor een team gemiddelde van 200,27. Waarmee wij ons als tweede plaatste voor de finale op zondag.

De dames gooide een super slot game van 1097 (220 gem).

In de finale op zondag begonnen we weer op 0 en moesten we opnieuw 4 games gooien om te kijken waar we zouden eindigen. Hierover kunnen we heel kort zijn, het liep niet zoals zaterdag en resulteerde in een 8e plek. Maar dit is welke 8e van Nederland en dat is een hele goede prestatie.

Alle spelers van harte gefeliciteerd!