Na het paasweekend was het al weer tijd voor ons laatste toernooi dit seizoen het Voorjaasrtoernooi. Met eevl 300 games want elke 1e bal die 9 pins om gooit telt als een strike.

48 deelnemers waarvan er 24 naar de finale gingen. In de finale een knockout 1 game tegen je tegenstander en de winnaar ging door. Zo naar de Top 12 daarna de Top 6 en uiteindelijk stonden er 3 in de finale. Dit keer deden er 7 introduces mee en meerdere haalden ook de finale ronden. Super gedaan.

De Top 3 finale werd gespeeld door Miranda , Bianca en Vincent.

Vincent haakte vrij vroeg af maar de strijd tussen de dames was om te snijden. Miranda had namelijk 26 pins meer handicap. Bianca ging weer op een 300 af maar Miranda op 278. De laatste beurt zou dus alles beslissend zijn, als beide uitstriken (of 9) wint Miranda. Als een van de twee een 8 of lager gooit wint de ander.

Bianca gooide een strike. Miranda  een 8 . Een hele mooie 2e plek voor Miranda die super heeft staan bowlen.

Bianca noteerde haar 5e 300 (van de 7 games) en mag zich dan ook terecht de winnares noemen van deze editie.

Totaal  is er 9 keer 300 gegooid.

Iedereen gefeliciteerd.