Eindstand Halloween 2017

Gister is het eerste toernooi gespeeld,het Halloween Toernooi, een mooie opkomst van 45 deelnemers die gingen strijden om de titel. De Titel die in handen was van Thomas de Cock.

De sfeer zat er lekker in en zelfs mooie pompoenen waren aanwezig gemaakt door Romy en Thiemo Middendorp en ik heb een draak zien lopen (Laela Soet).

     

Een score van 619 (206,33 gem), inclusief handicap was genoeg om als 24e door te gaan naar de Top 24. Nummer 1 moest tegen 24 nummer 2 tegen 23 etc. 1 game en de winnaar ging door naar de Top 12 en viel dan meteen in de prijzen.

Het ging op aardig wat banen heel gelijk op en de laatste ballen waren vaak bepalend.

De Top 12 werd verdeeld over 4 banenparen en nu was het zaak om van de 3 mensen op je baan de beste te zijn. Want maar 1 speler ging door naar de uiteindelijke finale.

De Top 4 bestond uit Aad Maat / Richard Neukerk / Remko Groenendijk en Richard Weel, de handicap van de mannen lag heel dicht bij elkaar. In frame 8 stond alles nagenoeg gelijk en kon dus iedereen nog winnen. Richard Weel wist in frame 8 en 9 er een strike uit te persen, maar Aad gooide een turkey in de 10e frame. Richard Weel moest die nog gooien. Maar had stalen zenuwen en maakte het mooi af met een strike en een spare en wist met 3 pins te winnen van Aad.

De winnaar van deze editie is Richard Weel en koos uiteraard de bowlingbal als prijs.

Gefeliciteerd!

Iedereen bedankt voor de deelname en we zien jullie op het volgende toernooi op 18 & 19 december! Inschrijven kan al vast 😉

De scores