Afgelopen weekend werd er uiteraard weer gebowld. Dit keer in het mooie zeeland met super lekker weer. Wederom met succes voor de Westerpark Equipe. Een dubbel handicap toernooi en alleen een dubbel finale.  34 teams deden er mee en er gingen er 8 naar de finale.

De Twinkies, oftewel Daniëlle en Vincent, kregen na een hele ochted wachten in ons mooie Roompot huisje, dan toch het bericht dat ze als laatste door waren naar de finale en mochten om 16:30 uur gaan spelen. 4 games finale. In diezelfde finale zat ook Rianne  zij speelden samen met Lindsey Paling.

Wederom knalde de westerparkers de ene naar de andere strike. Helaas wist niemand een tussenstand dus het was maar een beetje gissen. Toch kon Dave het niet laten om na 3 games is even te gaan vragen hoe alles er voor stond. Nou dat was verrassend de Twinkies stonden op een 4e plek, met 60 pins achter op nummer 3 en Rianne en Lindsey stonden 2e met maar 6 pins achter op nummer 1. Super spannende laatste game. Mooie 196 voor Daniëlle en een 238 voor Vincent. Jaaaaaa we halen nummer 3 in op een paar pins. Maar wat deed nummer 5 die stond maar 20 pins achter op de Twinkies. Die gooide een mega game van 230 gemmiddeld en haalde dus net Daniëlle en Vincent weer in. Riannen en Lindsey konden ook geen vuist maken en haalde de nummer 1 niet in.

Eindstand een 2e plek voor Rianne en Lindsey en een mooie 4e plek voor de Twinkies.

Super gedaan.