Het EBT toernooi in Tilburg zit erop. Jeroen van Geel heeft het super gedaan en is 4e geworden op dit toernooi, waarbij veel buitenlanders meedoen. De scores waren bizar hoog een 236, 5 gemiddeld was nodig om de finale te halen. Jeroen plaatste zich meteen voor Final Step 2 en Xander voor Final Step 1. Xander moest in 4 games proberen bij de beste 12 te zitten van de 36 spelers. Dit lukte dus ook hij mocht spelen in Final Step 2.

In deze Final Step 2 kwam je in een poule van 4 spelers te zitten en begonnen de scores op 0. Opdracht was simpel, in 2 games zorgen dat je bij de beste twee van je poule zat. Jeroen lukte dit met een score van 239 en 297 Xander werd helaas 4e in de poule en is 16e geworden.

Jeroen kwam in Final Step 3 wederom in een poule van 4 en moest weer in 2 games zorgen bij de beste 2 te zitten een score van 267 en 182 was genoeg om door te gaan naar de laatste Final Step 4 en Jeroen was dus zeker van een Top 4 positie.

In deze laatste step 4 wederom 4 spelers en 2 games die gingen bepalen wie het toernooi zou winnen. Jeroen scoorde 211 en 179 en moest genoegen nemen met een 4 e plek.

Echt een geweldige prestatie, super gegooid en een mooi bedrag gewonnen.

Gefeliciteerd.