Afgelopen weekend werden de nederlandse kampioenschappen A klasse gespeeld in het nieuwe centrum Tilburg. Uiteraard deden er een aantal Westerparkers mee. Mandy /Cheska/Bianca/Rianne/Jeroen/Xander/Vincent /Michael en Dave.

Mandy behaalde de finale als 10e maar kon deze niet spelen helaas en gaf haar plek aan nummer 11.

Alleen Jeroen en Dave wisten de finale te bereiken bij de heren.  Jeroen met een hele mooie serie van 1803 (225 gem) waarmee een finale ronde kon overslaan en meteen bij de Top 10 zat. Dave een serien van 1636 (204 gem) en die moest zondagochtend 9:30 uur Finale Ronde 1 gaan spelen.

In een poule van 4 spelers moest je er voor zorgen te winnen na 4 games, oftewel er gaat er maar 1 door. Dave zat in poule D en gooide een serie van 782 en werd daarme tweede in de poule en lag eruit.

Jeroen mocht in Final Step 2 gaan spelen en moest in 5 games proberen de Top 4 te behalen. Helaas lukte dit niet en werd hij 9e.

Jeroen speelde samen met Jasper Willems de dubbels en behaalde de halve finale, helaas verloren ze die en moesten genoegen nemen met een 3e plek.

Uiteraard dus een beetje een teleurstellende zondag 15 april. Waarbij het niet lukte een vuist te maken. Maar het behalen van de Finales is uberhaupt al een mooie prestatie en kunnen ze best een beetje trots op zijn.

Voor alles scores: