Gister speelden we het eerste toernooi van het seizoen. Ondanks dat er Champions League was, toch een gevuld toernooi. Maarliefst 42 deelnemers gingen strijden om de eerste plek. Na 3 games voorronde bleven er 24 spelers over die in een knock out probeerde bij de beste 12 te komen. 4 spelers op een banenpaar en de 2 hoogste gingen door naar de top 12.

De top 12 was 4 groepen van 3 spelers die 1 game gooide en de hoogste in iedere groep ging door naar de uiteindelijke finale.

In deze Finale stonden Jeffrey van Enkhuijzen / Michael Beute / Stefan Pronk en Andre Lamboo.

Het was zeer spannend maar als snel wist Jeffrey een voorsprong te nemen en gooide een hele mooie 247 scratch (258 inclusief) waarmee hij de eerste plek pakte. Met een scratch toernooi gemiddelde van 234,05 de terechte winnaar van dit toernooi. Op de tweede plek Michael Beute met een game van 190 scratch (207 inclusief), derde Andre Lamboo met 156 scratch ( 200 inclusief) en op de vierde plek Stefan Pronk met 136 scratch (180 inclusief)

Naast de mooie nieuwe wisseltrofee (special made by Leo Wouters), koos Jeffrey ook de mogelijkheid voor een nieuwe bowlingbal. Gefeliciteerd

Iedereen bedankt voor de deelname en tot het oudejaarstoernooi, schrijf je vast in via de site.

Michael / Daniëlle / Shirley / Bianca en Vinnie bedankt voor het regelen van het toernooi, zodat ik lekker naar mijn clubbie kon kijken.