Het is weer weekend en dus de mogelijkheid om een toernooi te gooien. Team Limecrime had er weer zin in en zijn op weg gegaan naar Gorinchem. Het Molenvliet single handicap toernooi. Daniele, Shirley en Michael moesten om 14:oo uur aanvangen op de 6 baan tellende bowling.

Danielle gooide een super serie met 2 mooie games van 220+ en een serie van 964 scratch (192 gem) een derde plek na de voorronde. Shirley wist de 11e plek te behalen en zat daarmee ook net in de finale. Bij de heren had Michael een moeizame start van 166 maar trok deze meteen recht met een mooie 245 met een uiteindelijke 1059 scratch (211 gem) een mooie 6e plek na de voorronde.

Alledrie dus de finale behaald.

In de finale kon Shirley niet een vuist maken om wat plekken te stijgen en bleef dus op de 11e plek staan. Danielle daarentegen maakte jacht op de eerste plek met games van 166/204 en 205 een plek gestegen en helaas nog 45 pins te kort voor de 1e plaats maar een fantastische 2e plek met een scratch gemiddelde van 192 echt een super zondag.

Michael moest na de dames 3 games gaan gooien, helaas was de start weer wat moeizaam maar pakte hij het daarna weer super op 175/229 en 222 en klom daarmee naar de 5e plek. Een scratch gemiddeld van 211 dus ook een super dag.

Echt weer super gedaan door de Westerparkers.

Gefeliciteerd!