Dinsdagavond 6-11-2018, een avond om niet meer te vergeten. Leo moet op baan 11 en 12 en ook nog eens tegen de nummer 1. Directe tegenstander Jeroen van Geel. Tijdens het ingooien hoor je Jeroen nog roepen, “zet Leo nou niet tegen mij want die gooit altijd hoog”.

Leo produceert de ene na de andere strike. Na strike nummer 8 komen de zenuwen erbij maar de ballen blijven perfect. Frame 12 op baan 12 (een baan die niet door iedereen geliefd is) strike nummer 10 perfect. Nummer 11 perfect. Nummer 12……… Kijk zelf en oordeel.

PEEEEEEEEERFEEEEEECCCCTTT!

Wat een fantastische game Leo en dat na 20 jaar bowlen. Zo zie je maar nooit opgeven het is altijd mogelijk. Vorig jaar Harry Meyer voor het eerst in zijn bowlcarrière en nu Leo.

Dit is al de 3e perfect game dit seizoen en we zijn pas 9 speeldagen onderweg.

Gefeliciteerd!