Afgelopen weekend werd Dekker Open gespeeld, met heel veel Westerparkers, en zeker niet zonder succes.

Bij de dames won Bianca en bij de heren werd Fedor 2e! Gefeliciteerd

Heren:

Bij de heren deden er meerdere mee en daarvan wisten Fedor / Marc / Stefan / Vincent / Jeffrey /Dennis de halve finale te bereiken. Wat met een gemiddeld van minimaal 222 uiteraard al een hele knappe prestatie is. In de halve finale liep het voor de een wat beter als voor de ander. Stefan / Marc en Fedor behaalde finale.

Stefan en Marc wisten net het podium niet te halen en eindigden op een mooie 4e en 5e plek. Fedor daarentegen wist het wel te halen en eindigden op 25 pins afstand op de 2e plek. Met een gemiddelde van 233. Super gedaan. Het verschil tussen de nummer 1 en nummer 4 was maar 45 pins dus alles lag echt heel dicht bij elkaar.

Dekker Open Heren

Dames:

Ook bij de dames ging het zeker niet zonder succes! Sterker nog Bianca (miss Safari) wist het toernooi te winnen, met een super gemiddelde van 235. Met een voorsprong van 33 pins bleef ze nummer twee voor en won het toernooi.  In de halve  finale stonden ook Angelique / Daniëlle maar zij hadden helaas niet genoeg om door te gaan naar de finale en eindigden op 8e en 9e plek.

Dekker Open Dames

 

Iedereen gefeliciteerd met deze prestaties.