Afgelopen weekend was de laatste speeldag voor veel trio teams tijdens de nationale league. Twee van onze teams wisten de titel te pakken.  Super goed gedaan.

Mix Colors met daarin Fedor/Mike/Miranda/Angelique en Marco hebben het hele jaar bovenaan gestaan en gingen rechtstreeks op de titel af. Fedor werd ook individueel eerste met een gemiddelde van 216 over 43 games en Mike tweede met 208 gemiddeld. Een fantastisch resultaat en ze promoveren naar een hogere klasse.

Eindstand Mix Colors

 

Lime Crime met daarin : Daniëlle/ Michael / Gerard / Nico en Shirley heeft ook de eerste plaats bemachtigd en deed het hele seizoen ook mee in de top maar tot de laatste speeldag bleef het spannend.  Voor de laatste speeldag stonden ze namelijk 1 punt achter op de nummer 1 van dat moment. Maar Lime Crime was op dreef de laatste speeldag en won de ene na de andere wedstrijd. alleen de laatste wisten ze niet te winnen. Maar met de hoogste pinfall en dus 20 punten voor deze speeldag. Gingen ze de nummer 1 voorbij en wonnen uiteindelijk met 3 punten verschil. Gefeliciteerd.

Eindstand Lime Crime

NBF Trio League

Er zijn nog twee teams bezig voor de prijzen en hebben nog 1 speeldag te gaan op 19 mei.

Komt er nog een eerste plek bij?