Ook voor de woensdag was het de laatste speeldag. Een normale ronde moest er gespeeld worden en daarna nog een round robin. Het lijkt dit jaar allemaal zo te moeten zijn, ook in deze league werd het in frame 10 van de laatste game beslist. Dat wij de oorkondes niet van te voren moeten schrijven werd ook weer eens duidelijk. Deze laatste avond zorgden voor een aantal veranderingen.

De laatste ronde moesten Dennis en Xander het uit gaan vechten wie de titel op zijn naam mocht schrijven. Dennis stond 4 punten voor dus 1 game winnen was genoeg. De eerste game ging met 215-210 naar Xander. De tweede game liepen ze gelijk op. Dennis kwam op een kleine voorsprong maar kreeg een split waardoor Xander kon toeslaan. De 9e frame hadden beide heren een strike staan. Xander ging eerst en produceerde 3 strikes. Dennis moest 2 strikes gooien om de wedstrijd te winnen en de titel te pakken. Strike 1 was een zekerheid. De elfde bal leverde een baby split op dus de titel gaat naar Xander van Mazijk.  Gefeliciteerd

Kevin stelden zijn 3e plek in de eerste twee games van de avond alvast veilig door een serie van 227-257 = 484 te gooien waarmee hij net 3 pins te kort kwam voor de hoogste serie scratch maar wel de hoogste serie met handicap pakte.

De Top 3 dames op gemiddelde ging naar Daniëlle 1e Erika 2e en Dorinda 3e
De Top 3 heren op gemiddelde ging naar Xander 1e Dennis 2e en Leo Driessen 3e

Zoals al gezegd veranderde nog even het een het ander in de laatste twee games qua hoogste games en serie. Bij de dames gooide Erika een hele mooie serie van 206-227= 433 en pakte daarmee tijdelijk alle oorkondes. Op de baan ernaast stond ook Daniëlle te knallen en wist een serie van 215-245 = 460 neer te zetten en ging daarmee net over Erika heen en wist daardoor alle oorkondes naar zich toe te trekken. Super knap dat het tot in de laatste twee games zo spannend blijft.

Bij de heren wist Kevin de hoogste serie inclusief te pakken 540 en won Michael de hoogste game scratch en met handicap 275 en 295. Leo gooide de hoogste serie scratch 487

Iedereen bedankt en een fijne zomer gewenst.