Afgelopen weekend werd, er door meerdere spelers van het Westerpark ,mee gedaan aan het 27e Nieuwegeinse Dubbel & Single HC Toernooi. Gedurende de week werd het duidelijk dat de scores erg hoog waren en je een super score moest gooien om de finale te halen.

Waar moet je beginnen met zoveel hoogtepunten. Gigantische scores van meerdere spelers. Zelf een 300 mogen gooien in de voorronde. Gemiddelden van 230 en meer. Allemaal super mooi! Podiumplekken in de singles en de dubbels. Een super weekend!

Dames

Cheska wint het toernooi gevolgd door Mandy op plek 2

In totaal deden er 63 dames mee en 12 daarvan konden de finale halen en dus prijzen. Van ons deden mee Daniëlle / Shirley / Angelique / Cheska / Mandy/ Bianca Knijff en Bianca Wiekeraad.

Van deze dames behaalde Bianca Knijf 1e / Cheska 2e / Mandy 8e en Shirley als 12e de finale. Zij mochten op zondag strijden om het podium. Met succes! Shirley werd 11e en Mandy 2e en Cheska wint!

Voorronde Dames Finale Dames

—–

Heren

Dave gooit tijdens de voorronde een perfect game!

Bij de heren was er ook succes. Totaal deden er 160 heren mee en 20 konden de finale behalen. Van ons deden mee Michael / Nico de Jong / Vincent / Niels / Dave / Jeffrey /Bill / Carlo en Dennis.

Dave behaalde als 4e de finale en Dennis als 19e.

In de finale wist Dave zijn plek te behouden en Dennis wist op te klimmen naar een hele mooie 10e plek.

Voorronde Heren Finale Heren

——

Dubbels

Met zulke hoge scores e goede resultaten in de singles moet dat uiteraard ook succes zijn bij de dubbels. Totaal gingen er 16 dubbels door naar de finale van de 112 dubbels die er mee deden.

De dubbels Knijff (Bianca /Dennis ) gingen als 2e de finale in. Wouters (Vincent/Dave) als 6e / Louw (Mandy/Niels) als 10e en Tomas (Cheska/Priscilla) als 11e.

Dubbel Mandy en Niels was on Fire en knalde naar een 2e plek, vlak daarachter Vincent en Dave op plek 3. Bianca en Dennis op lek 6 en Cheska en Priscilla op plek 11.

Ook in deze finale waren de scores weer heel hoog. Ik zou zeggen check de scores maar even op de site via de verschillende links en geniet 😉

Iedereen super gefeliciteerd met deze prestaties.

Voorronde Dubbels Finale Dubbels