Op 19 december hebben wij het jaarlijkse Best Ball toernooi gespeeld. Totaal deden er 20 dubbels mee daarvan gingen er 12 een finale spelen. 1 game tegen het team op je banenpaar en de winnaar ging door naar de top 6. Wederom 1 game en dat leverde een Top 3 op.

Het bowlinghuis had zelf oliebollen gebakken, waar sommige niet van af konden blijven 🙂

De scores lagen heel dicht bij elkaar zo hadden de schippers op plek 12 maar 2 pins meer als plek 13. Het team Leo en Eelco hadden de hoogste score na de voorronde met 228 gemmideld.

In de Top 12 werden bijna alle wedstrijden overtuigend gewonnen met grote verschillen.

In de Top 6 stonden Leo/Eelco tegen Thiemo/Xander deze wedstrijd werd in de laatste frame beslist. Leo gooide de 4-7-10 split af in de 10e beurt. Henk/Frans tegen Chiel/Marijke werd ook in de laatste frame beslist met 8 pins verschil wonnen Frans/Henk bij Dennis/Giovanni tegen Mike/Leo was het verschil iets groter en wonnen Dennis/Giovanni.

De finale bestond uit 3 teams en in een game zou bepaald worden wie zou winnen. Daar vlogen Dennis/Giovanni uit de startblokken en maakte al heel snel het verschil. Zij wonnen dan ook het toernooi met een laatste game van 760 (253 gem). Tweede werden Leo en Eelco en derde Frans/Henk.

Het was weer een zeer geslaagd toernooi, dit keer georganiseerd door Kevin.

Scores Voorronde

Scores Finale

Begin februari de clubkampioenschappen, dus schrijf je in. Maar nu eerst lekker eten en drinken en het nieuwe jaar inluiden.