Afgelopen weekend waren er weer meerdere toernooien in het land. Een groep van 10 spelers uit het westerpark deden mee in Zutphen. De scores waren echt bizar hoog.

Om de finale te bereiken had je een gemiddelde nodig van 234 (inclusief handicap) van de 10 deelnemers wisten Angelique, Dennis en Dave dit te bereiken. Shirley kwam helaas 14 pins te kort.

Dennis ging als 3e de finale in Dave als 8e en Angelique als 19e. Bij het voorronde totaal moesten er 2 games gegooid worden en daarna gingen er 10 door. Angelique haalde dit net niet en eindigden op een 11e plek.Wat beide heren gingen ene rondje door.

Wederom 2 games om bij de beste 6 te komen om zo een round robin van 5 games te gaan spelen voor de titel.

Ook deze stap wisten beide heren te maken. Dennis als 3e en Dave als 4e. Het gemiddelde lag nog steeds heel hoog. In de round robin kon je extra pins verzamelen door je wedstrijd te winnen +20 , game boven de 200 +5 en boven de 250 +10 pins oftewel een game van 250 en winnen leverde 30 extra pins op.

De banen waren inmiddels lekker droog geworden dus alles moest uit de kast gehaald worden de wedstrijden te winnen en hoog te gooien. Ook de andere finalisten hadden problemen. Desondanks behaalde beide heren het podium. Dave als 2e met 10 pins voorspong op Dennis. Dat terwijl je ruim 4600 pins om gooit. Dus echt allebei heel goed gedaan.

Uiteraard ook een super prestatie van Angelique.

Scores