Beste bowlingvrienden

Namens het gehele bestuur wil ik u allen prettige feestdagen en een vooral gezond 2021 toewensen.

We hebben natuurlijk een treurig jaar achter de rug. Jullie hebben daar allemaal op de een of andere manier mee te maken gehad.

De kerstdagen worden niet zoals we het gewend zijn. Maar er is licht aan de horizon. Het afgelopen jaar hebben we niet kunnen bowlen. Dit seizoen is sportief gezien voorbij. Maar ik heb er vertrouwen in dat we in ieder geval in september 2021 weer een normale competitie kunnen gaan draaien.

De bowling is voorlopig gesloten tot 19 januari. De alternatieve league zal weer doorgaan zodra het mogelijk is, zodat iedereen een balletje kan komen gooien.

Ik hoop tenslotte maar één ding. Blijf je aan de regels houden en bescherm jezelf en je dierbaren zodat ik jullie allemaal in het nieuwe jaar weer kan begroeten. Maak er ondanks de beperkingen toch een fijne kerst van en denk maar zo, gezondheid is alles.

Leo wouters