Beste bowling vrienden. 


Na ruim een jaar opgesloten te zijn komt er eindelijk wat licht aan het eind van de tunnel. Namens het bestuur hoop ik dat u allen zonder enige problemen deze vervelende tijd bent doorgekomen.

Zoals het er nu uit ziet kunnen we in september weer beginnen aan een nieuw bowlingseizoen .

Ik kan mij voorstellen dat vele van u daar wellicht wel weer zin hebben maar dat er ook leden zullen zijn die of nog niet durven of na zo lang niet meer bowlen er mee stoppen.

Aangezien wij alvast een begin willen maken met de opzet van een nieuwe competitie is het natuurlijk belangrijk om te weten welke leden weer willen gaan bowlen. 

Daarom zouden we jullie allemaal willen vragen dit online Formulier (Klik op formulier) even in te vullen (kost 2 minuten).

Op basis van deze informatie kunnen we de nieuwe competitie samenstellen en krijgen jullie de gelegenheid je in te schrijven voor het nieuwe seizoen.

Ik hoop jullie allemaal weer in goede gezondheid te zien in het nieuwe seizoen

Alvast bedankt

Leo Wouters

————————————————————————————————–

Morgen 19 mei gaat de bowling dan eindelijk weer open. Voor iedereen erg fijn en vooral voor het bowlinghuis zelf. Beetje inkomsten krijgen zou top zijn. De afgelopen periode hebben ze zeker niet stilgezeten en velen zullen de bowling niet meer herkennen.

Laten we zeggen dat het een beetje gepimpt is.

Wij als vereniging hopen dat iedereen gezond de periode is doorgekomen en dat het merendeel weer zin heeft om een balletje te gooien. Uiteraard snappen wij ook zeker, dat sommige twijfels hebben om weer te gaan starten.

Wij mogen nog geen league starten maar er kan getraind worden op elke dag van de week tussen 10:00 en 12:00 uur. Wel dien je daarvoor, 2 dagen van te voren, even te reserveren via het bowlinghuis. Kosten zijn 15 € per baan, maximaal 2 personen per baan.

Ook gaan we vast kijken naar aankomend seizoen dat zal gaan starten in september 2021 (hopelijk). Hierover onvtangen jullie snel een mail met de opties.

Voor nu veel plezier me de eerste o zo moeilijke paar goot ballen 😉

Hou vol dan zit je zo weer op je niveau.

Groeten

Het bestuur

————————————————————————————-

Het is maandag 12 oktober. Mocht je willen bowlen (zonder drank) op de dinsdag dan dient er gereserveerd te worden. Er is in de afgelopen weken gebleken dat er weinig wordt gebowld en de banen dus voor niets vrij worden gehouden voor de league.

Wil je dus gaan bowlen dan dien je even een berichtje te sturen naar Dave Wouters via Whatsapp 06-51485754. Je kan ook zelf de bowling bellen en een baan reserveren voor de league. Om de banen geolied te hebben dienen we dit wel ruim van te voren te doen. Dus graag voor dinsdag 12:00 uur doorgeven of je wil bowlen.

We wachten uiteraard de maatregelen af die er gaan komen om het virus in te dammen.

——————————————–

Vanavond staat de 1 tegen 1 league gepland. Doordat er niet kan gedronken kan worden tijdens het bowlen zijn er veel afzeggingen. Vandaar dat we hebben besloten de league niet door te laten gaan.

Mocht je wel willen bowlen kan dat natuurlijk. Er worden 6 banen geolied voor vanavond.

De regels zijn deze week weer aangescherpt en heeft gevolgen voor de bowling. Maximaal 30 mensen in huis en sluiten om 22:00 uur.

Nu wordt bowlen als sport gezien en moet de bar (kantine) dus dicht. Tijdens het bowlen kan er dus niks meer besteld worden. Achteraf en vooraf kan er wat gedronken worden in de Serre. Dit is op dit momet de enige manier om te kunnen bowlen.

De alternatieve league is vrijwillig dus geen probleem. De een tegen een league komt wel in de problemen met de 22:00 uur regel. Wij zijn nog in overleg met de gemeente om later te sluiten ivm dat het en sport is. daarover later meer.

Hopelijk tot snel,

Bestuur Westerpark Zoetermeer

Zie hier het bericht van de NBF

NBF Site Bericht