Na een lange periode van Corona, kunnen we eindelijk weer gaan bowlen.

Maar heeft iedereen er wel zin in? Die vrije tijd is ook wel lekker. Inmiddels heb ik een andere hobby gevonden. Het is ook al zo lang geleden, kan ik het nog wel?

Allemaal vragen/redenen die wij onszelf ook afvragen. Je dan weer meteen inschrijven voor league, waaraan je een heel seizoen moet deelnemen, is best een grote stap. Het is dan ook niet gek dat veel vereniging, veel minder inschrijvingen ontvangen dan normaal. Het is niet alleen bij ons zo maar ook bij andere verenigingen in de buurt.

Daarom hebben wij het volgende besloten:

De opnieuw verliefd op Bowlen weken!

De eerste 3 weken oftewel maandag 30-8/6-9 en 13-9 en dinsdag 31-8/7-9/14-9. Bieden wij als vereniging de banen gratis aan tussen 20:00 uur en 22:00 uur. Iedereen kan ook een introduce meenemen!

Je kan vrijblijvend komen bowlen, en bent niets verplicht. Gezellig samen weer een balletje gooien met een lekker hapje en een drankje. De vernieuwde bowling bekijken. Uiteraard zullen wij als bestuur aanwezig zijn.

Na die 3 weken maken we de balans op en gaan we proberen met elkaar 1 of twee leagues op te zetten voor de rest van het seizoen.

Dus haal het stof maar van die ballen af en kom gezellig naar de bowling.

Wij zien jullie heel graag daar.

Tot volgende week

Het Bestuur