Eindstand Halloween 2017

Gister is het eerste toernooi gespeeld,het Halloween Toernooi, een mooie opkomst van 45 deelnemers die gingen strijden om de titel. De Titel die in handen was van Thomas de Cock.

De sfeer zat er lekker in en zelfs mooie pompoenen waren aanwezig gemaakt door Romy en Thiemo Middendorp en ik heb een draak zien lopen.

Een score van 619 (206,33 gem), inclusief handicap was genoeg om als 24e door te gaan naar de Top 24. Nummer 1 moest tegen 24 nummer 2 tegen 23 etc. 1 game en de winnaar ging door naar de Top 12 en viel dan meteen in de prijzen.

Het ging op aardig wat banen heel gelijk op en de laatste ballen waren vaak bepalend.

De Top 12 werd verdeeld over 4 banenparen en nu was het zaak om van de 3 mensen op je baan de beste te zijn. Want maar 1 speler ging door naar de uiteindelijke finale. 

De Top 4 bestond uit Aad Maat / Richard Neukerk / Remko Groenendijk en Richard Weel, de handicap van de mannen lag heel dicht bij elkaar. In frame 8 stond alles nagenoeg gelijk en kon dus iedereen nog winnen. Richard Weel wist in frame 8 en 9 er een strike uit te persen, maar Aad gooide een turkey in de 10e frame. Richard Weel moest die nog gooien. Maar had stalen zenuwen en maakte het mooi af met een strike en een spare en wist met 3 pins te winnen van Aad.

De winnaar van deze editie is Richard Weel en koos uiteraard de bowlingbal als prijs.

Gefeliciteerd!

Iedereen bedankt voor de deelname en we zien jullie op het volgende toernooi op 18 & 19 december! Inschrijven kan al vast 😉

De scores

Het eerste toernooi van het jaar, is het bekende Halloweentoernooi. Uiteraard spelen we dit eind oktober.  Met een hoge handicap stijden we om de eerste plek. Voor alle finalisten zijn er uiteraard weer leuke prijzen te winnen.

Twijfel niet en schrijf je in!

Flyer

Onderstaand de Flyer en de deelnemers voor het seizoen 2017-2018.

Inschrijven

----------------------------------------------------------------------------------

Deelnemers

--------------------------------------------------------------------------------------

Voorgaande seizoenen

Onderstaand de uitslagen van de jaren hiervoor.

UITSLAG 18 oktober 2016

Op 18 oktober hebben is het Halloweentoernooi gespeeld. 38 spelers moesten 3 games gooien om de Top 24 te halen voor de eerste finale ronde. De handicap was 100% van 210 dus voor iedereen wat hoger dan normaal. Als test hebben we een ander patroon neergelegd te weten Abby Road een 40 ft patroon.

Finale ronde 1 waren 24 spelers die verdeeld werden over twee spelers per baan oftewel 4 per banenpaar. In deze ronde speelde je 1 game de hoogste 2 van het banenpaar gingen door naar de Top 12.

Finale ronde 2 waren 12 spelers die verdeeld werden te weten 3 spelers per banenpaar, wederom 1 game en alleen de hoogste van het banenpaar ging door naar de Top 4.

Finale ronde 3 de Top 4 te weten Fred Willems / Ruben van der Perk / Thomas de Cock en Dave Wouters moesten 1 game gooien om te bepalen wie de winnaar werd van deze editie. Met een hele mooie scratch game van 205 won Thomas het toernooi. Hij koos als eerste van de prijzentafel en koos voor een nieuwe Bal.

Thomas krijgt de mooie wisseltroffee nog overhandigd van Marco Soet.

Het was weer een zeer geslaagd evenement. Het patroon pakte veel moeilijker uit dan verwacht en dat kwam de scores niet helemaal ten goede. Het volgende toernooi zal ook op een ander patrron dan de huisleague gespeeld worden.

IMG_5280

Voor alle uitslagen van deze editie zie onderstaande links.

Uitslag seizoen 2015-2016

De Winnaar Dit jaar is MARCO SOET!

IMG_3579

Halloween 4Halloween 1