Uitslag 22 oktober 2019

Gister hebben we het Halloweentoernooi gespeeld. Dit jaar een echt team event namelijk Baker Format 6 games voorronde inclusief een gemiddelde handicap per team. Een kleine groep speelden al om 18:00 uur om wat ruimte te maken voor meer teams. Ook dit jaar hebben Romy en Thiemo Middendorp flink zitten knutselen. Na een bezoek aan de Pompoenboederij in Bleiswijk hebben zij een super mooie pompoen gemaakt voor het toernooi. Denk dat ze een paar dagen pompoensoep eten 😉

Na de eerste serie was meteen duidelijk dat, ondanks het kastioge format, de scores behoorlijk hoog zouden worden. Team Knijff nam meteen de koppositie met een gemiddeld van 229 met handicap. Daarachter de Pumpkins met een gemiddelde van 215 inclusief. In de serie van 19:30 uur werd er door 18 teams gestreden om bij de beste 12 te komen. Ook in deze serie werd er hoog gegooid en wist Edpelopa 2 een score neer te zetten die goed was voor een voorlopig 1e plek, namelijk 239 gemiddeld inclusief handicap.

De Top 12 ging naar de finale en nam de pinfall van de voorronde mee en moest er twee games bij gooien. Team Olaf, die na de voorronde 4e stond, schoot direct uit de startblokken en knalde de ene naar de andere strike eruit.

Bal 11

Bal 12

11 perfecte en de laatste helaas die vervelende 10 pin. Maar wat een mooie game zeg 299. Daarna volgde ook nog een 223 en daarmee pakte ze de koppositie over.

Na deze 2 games vielen er 4 teams af en met de overgebleven Top 8 speelden we nogmaals 2 games wdie weer opgeteld werden bij de vorige 8 games. Wederom dacht Olaf we knallen gewoon even door en met een game van 237 gevolgd door een 290 namen ze een voorsprong van 117 pins op Team Knijff die met 40 pins Edpelopa 2 had ingehaald.

Deze ronde vielen er 2 teams af en met de laatste 6 werd nog 1 game gegooid. Vooral om de derde plek was het nog heel spannend gezien plek 3 en plek 6 maar 50 pins uit elkaar lagen. Team Company Point maakte daar gebruik van en met een mooie 235 game namen zij de 3e plek in van Edpelopa 2 die 4e werd.

Iedereen bedankt voor de deelname en de de winnaars van harte gefeliciteerd!

Uitslag Halloween!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het eerste toernooi van het jaar, is het bekende Halloweentoernooi. We hebben het format van dit toernooi aangepast en gaan een Bakerformat toernooi houden. Je speelt als een team van 2 personen en gaat gezamenlijk de games gooien. Het gezamenlijk gemiddelde van het Team bepaald de handicap die 80% van 210 zal zijn.

Een format waarbij je echt als team moet strijden.

Hoe werkt bakerformat.

Speler 1 gooit alle oneven frames te weten 1/3/5/7/9 Speler 2 gooit de even frames 2/4/6/8/10 oftewel om en om een frame. Je krijgt dan een game totaal warabij de handicap opgeteld wordt en zo heb je een score van game 1. Totaal gooi je 6 games in de voorronde op deze manier.

Twijfel niet en schrijf je in !

Flyer

Onderstaand de Flyer en de deelnemers voor het seizoen 2019-2020.

Inschrijven
---------------------------------------------------------------------------------       Dinsdag 22 Oktober (update 17-10-2019) Nog plek voor 1 individu en een team van 2)
  11. Dierenwinkel Bijman (Marco/Robert)
  12. Weer die 4 pin... (Stefan / Giovanni)

Geen velden gevonden.

--------------------------------------------------------------------------------------

Voorgaande seizoenen

Onderstaand de uitslagen van de jaren hiervoor.

Uitslag 23 oktober 2018

Gister speelden we het eerste toernooi van het seizoen. Ondanks dat er Champions League was, toch een gevuld toernooi. Maarliefst 42 deelnemers gingen strijden om de eerste plek. Na 3 games voorronde bleven er 24 spelers over die in een knock out probeerde bij de beste 12 te komen. 4 spelers op een banenpaar en de 2 hoogste gingen door naar de top 12.

De top 12 was 4 groepen van 3 spelers die 1 game gooide en de hoogste in iedere groep ging door naar de uiteindelijke finale.

In deze Finale stonden Jeffrey van Enkhuijzen / Michael Beute / Stefan Pronk en Andre Lamboo.

Het was zeer spannend maar als snel wist Jeffrey een voorsprong te nemen en gooide een hele mooie 247 scratch (258 inclusief) waarmee hij de eerste plek pakte. Met een scratch toernooi gemiddelde van 234,05 de terechte winnaar van dit toernooi. Op de tweede plek Michael Beute met een game van 190 scratch (207 inclusief), derde Andre Lamboo met 156 scratch ( 200 inclusief) en op de vierde plek Stefan Pronk met 136 scratch (180 inclusief)

Naast de mooie nieuwe wisseltrofee (special made by Leo Wouters), koos Jeffrey ook de mogelijkheid voor een nieuwe bowlingbal. Gefeliciteerd

Iedereen bedankt voor de deelname en tot het oudejaarstoernooi, schrijf je vast in via de site.

Michael / Daniëlle / Shirley en Vinnie bedankt voor het regelen van het toernooi, zodat ik lekker naar mijn clubbie kon kijken.

Eindstand Halloween 2017

Gister is het eerste toernooi gespeeld,het Halloween Toernooi, een mooie opkomst van 45 deelnemers die gingen strijden om de titel. De Titel die in handen was van Thomas de Cock.

De sfeer zat er lekker in en zelfs mooie pompoenen waren aanwezig gemaakt door Romy en Thiemo Middendorp en ik heb een draak zien lopen.

Een score van 619 (206,33 gem), inclusief handicap was genoeg om als 24e door te gaan naar de Top 24. Nummer 1 moest tegen 24 nummer 2 tegen 23 etc. 1 game en de winnaar ging door naar de Top 12 en viel dan meteen in de prijzen.

Het ging op aardig wat banen heel gelijk op en de laatste ballen waren vaak bepalend.

De Top 12 werd verdeeld over 4 banenparen en nu was het zaak om van de 3 mensen op je baan de beste te zijn. Want maar 1 speler ging door naar de uiteindelijke finale.

De Top 4 bestond uit Aad Maat / Richard Neukerk / Remko Groenendijk en Richard Weel, de handicap van de mannen lag heel dicht bij elkaar. In frame 8 stond alles nagenoeg gelijk en kon dus iedereen nog winnen. Richard Weel wist in frame 8 en 9 er een strike uit te persen, maar Aad gooide een turkey in de 10e frame. Richard Weel moest die nog gooien. Maar had stalen zenuwen en maakte het mooi af met een strike en een spare en wist met 3 pins te winnen van Aad.

De winnaar van deze editie is Richard Weel en koos uiteraard de bowlingbal als prijs.

Gefeliciteerd!

Iedereen bedankt voor de deelname en we zien jullie op het volgende toernooi op 18 & 19 december! Inschrijven kan al vast 😉

De scores

UITSLAG 18 oktober 2016

Op 18 oktober hebben is het Halloweentoernooi gespeeld. 38 spelers moesten 3 games gooien om de Top 24 te halen voor de eerste finale ronde. De handicap was 100% van 210 dus voor iedereen wat hoger dan normaal. Als test hebben we een ander patroon neergelegd te weten Abby Road een 40 ft patroon.

Finale ronde 1 waren 24 spelers die verdeeld werden over twee spelers per baan oftewel 4 per banenpaar. In deze ronde speelde je 1 game de hoogste 2 van het banenpaar gingen door naar de Top 12.

Finale ronde 2 waren 12 spelers die verdeeld werden te weten 3 spelers per banenpaar, wederom 1 game en alleen de hoogste van het banenpaar ging door naar de Top 4.

Finale ronde 3 de Top 4 te weten Fred Willems / Ruben van der Perk / Thomas de Cock en Dave Wouters moesten 1 game gooien om te bepalen wie de winnaar werd van deze editie. Met een hele mooie scratch game van 205 won Thomas het toernooi. Hij koos als eerste van de prijzentafel en koos voor een nieuwe Bal.

Thomas krijgt de mooie wisseltroffee nog overhandigd van Marco Soet.

Het was weer een zeer geslaagd evenement. Het patroon pakte veel moeilijker uit dan verwacht en dat kwam de scores niet helemaal ten goede. Het volgende toernooi zal ook op een ander patrron dan de huisleague gespeeld worden.