De Ton Zanboer Cup (TZC) is een kampioenschap tussen verenigingen in Nederland, met als doel Nederlands Kampioen. De bedoeling is dat een afgevaardigd team, in een aangegeven periode, een wedstrijd speelt tegen de vereniging die wordt geloot.

Op welke dag en welk tijdstip dienen de twee verenigingen onderling te regelen. De winnaar van de wedstrijd gaat door naar de volgende speelronde. Dit seizoen is het 5e seizoen dat de Ton Zandboer Scratch Cup wordt georganiseerd van dit leuke, alternatieve verenigingsevenement. 5 jaar geleden was de eerste editie ivm het 50 jarig bestaan van de NBF.

De wedstrijd zal gaan tussen teams van 4 personen, uitsluitend hoofdleden, over drie games, amerikaans systeem. Na 4 zgn. knockoutronden het team met de hoogste pinfall over deze drie games plaatst zich voor de volgende ronde) zullen de overgebleven teams zich plaatsen voor de finale , in een nader te bepalen bowlingcentrum.

Lijkt het je leuk om voor het Westerpark dit evenement te spelen dan kan je je opgeven voor de scratch variant of de handicap variant. Maak je eigen team en schrijf je via onderstaand formulier in.

 

[contact-form][contact-field label='Welke variant:' type='checkbox-multiple' required='1' options='Scratch versie,Handicap versie'/][contact-field label='Speler 1 (Teamcaptain)' type='text' required='1'/][contact-field label='Speler 2' type='text'/][contact-field label='Speler 3' type='text'/][contact-field label='Speler 4' type='text'/][contact-field label='Speler 5' type='text'/][contact-field label='Speler 6' type='text'/][contact-field label='Speler 7' type='text'/][contact-field label='Speler 8' type='text'/][/contact-form]