In het weekend van 19 maart werd er in Dekker Zoetermeer het 3e c-toernooi gehouden. Uiteraard deden hier weer een aantal Westerparkers mee en zeker niet onverdienstelijk.

Van het Westerpark deden mee:

Dames: Shirley/Eline/Cheska /Joelle/Mandy
Heren:Joery/Henk/Ruben/Daniel/Dave/Bill/Angelo/Vincent/Michael

Van deze toppers wisten er 4 de halve finale te halen. Bij de dames mandy en Joelle en bij de heren Vincent en Michael.

De score uit de voorronde ging mee en er moesten 4 games gegooid worden de dames moesten van 12 spelers bij de top 6 zien te komen voor de finale en bij de heren was het van de top 20 naar de top 10.

Vincent kreeg niet genoeg strikes en keek de hele tijd tegen een achterstand aan en haalde de finale dan ook niet. Michael zat heel erg dicht bij en hing continue in de top 10 helaas miste hij door een lage laatste game op 30 pins de top 10 en eindigde als 12e.

Joelle lukte het niet de goede scores van de voorronde door te zetten. Mandy haalde met een serie van 872 als enige de finale te bereiken. Met een groep supporters hebben we achte haar gestaan om haar ana te moedigen. De rijtjes strikes bleven helaas een beetje we waardoor ze de achterstand niet goed kon maken naar het podium. Al met al een 4e plek als resultaat wat uiteraard een zeer goede prestatie is.

Alle finalisten van harte gefeliciteerd.