Ook dit weekend werd er volop gebowld. In eigen land tijdens het 30e Open Leiderdorpse Dubbel Handicap toernooi als over de grens tijdens de Irish Open in Dublin.

Wederom weer met succes!

Irish Open

Voor een aantal leden is het al jarenlang een jaarlijks uitje. In januari naar de Irish Open in Dublin, voornamelijk voor de gezeligheid, het zien van oude vrienden, maar ook zeker voor de prestaties.

Een spelersveld van 189 deelnemers en daarnaast ook nog eens ruim 100 re-entries een goed bezocht toernooi.

Spelers van het westerpark waren Daniel/Edwin/Nico/Bianca/Marcel/Angelo/Olaf en Harry. Uiteindelijk haalde Edwin en Nico de finale en mochten op zondag gaan strijden. Totaal moesten er 6 stappen gespeeld worden om kans te maken op de titel.

Stap 1 Edwin 652 en Nico 648 beide genoeg om naar stap 2 te gaan

Stap 2 Nico 745 en Edwin 681 wederom door

Stap 3 (Top 16) 2 games tegen je tegenstander winnaar gaat door Edwin won en Nico verloor helaas en lag eruit

Stap 4 (Top 8) Edwin won weer met games van 227 en 243

Stap 5 (Top 4) Edwin verloor helaas en is dus 4e geworden wat echt een fantastische prestatie is tuissen al die Pro’s. Tijdens de live streaming noemde ze Edwin The Flying Dutchmen

Stap 5 (Top 4) Ook had Nico zich gekwalifiseerd voor de Top 4 50 + en moest dus ook in deze halve finale gooien. Helaas wist Nico niet te winnen en kon dus niet naar de laatste stap 6 net als Edwin. Maar heeft wel die 4e plek behaald in deze categorie.

Mannen echt super goed gedaan we hebben er van genoten tijdens de livestream.

30e Open Leiderdorpse Dubbel Handicap

Ook in eigen land werd er gestreden en wel in Leiderdorp. Meerdere van onze vereniging deden hier aan mee. De scores waren bizar hoog dus we moesten aan de bak.

Na iedereen zijn eerste serie wist niemand de finale te halen. Rianne dacht ik doe nog een keer mee want er is een dubbel uit gevallen. Dat bleek een hele goede keuze te zijn.

Met games van 258/257237/191/198 kwalificeerde zij zich zowel als eerste voor de single finale dames en als tweede voor de dubbel finale samen met haar partner.

In de finale wist ze beide plekken te behouden met een mooie serie van 201/235/269/223 tijden de dubbels en 185/172 en 28 was genoeg om de eerste plek te behouden tijdens de singles.

Fantastisch gedaan Rianne een  super prestatie! Gefeliciteerd.