Update 3-12-2018

Op dit moment worden de laatste ballen gegooid van het vijfmans event. Dan zit het er helaas op voor de Nederlanders.

De fnales  van de Trio/Vijfmans en All Events zijn nog live op Ziggo sport te zien.

Maandag 3 december 11.00 uur: (Halve) finales Trio’s Event
Dinsdag 4 december 10.00 uur: (Halve) finales Team Event
Woensdag 5 december 08.00 uur: Masters Event

Update 29-11-2018

We zijn inmiddels belandt bij het Trio event een event dat wij in Nederland ook veel spelen. Het team waar Xander in speelt heeft het super gedaan. Met een gemiddelde van 221 als team staan ze voorlopig op een 3e plek. Morgen nog 3 games vlammen en wellicht behouden ze een plek in de top 4.

Het Team van Jeroen heeft het wat minder gedaan maar je ziet dat ze bekend raken met de banen en de scores omhoog gaan, dooooorgggggaaaaaaan!

Onderaan in het bericht de links naar de scores.

 

Update 26-11-2018

Afgelopen weekend is het dan echt begonnen.  Voor diegene die gekeken hebben, het was niet makkelijk! Uiteraard scoren er altijd wel mensen heel hoog maar je zag heel veel spelers over de 5 arrow gooien om de pocket te halen. Het staan voor de balreturn was regelmatig te zien.

Tijdens dit single event in het 265 tellende deelnemersveld eindigt Xander op plek 119 en Jeroen op plek 210. Uiteraard niet de plekken waar ze willen staan. Maar dit is pas de start dus nog een aantal events te gaan, aankomende dagen de dubbels.

Vannacht om 2:00 uur begint Xander met de dubbels.

——–

Xander en Jeroen zijn met het Nederlands team afgereisd naar Honk Kong en aankomende maandag startte zij met het Wereld Kampioenschap. Gaat Xander het lukken zijn titel te prolongeren?

Mannen heel veel succes daar en maak ons maar opnieuw trots.

Uiteraard houden we jullie op de hoogte.

Op youtube is de livestream te volgen het is daar wel 7 uur later dus ze startte zondag om 9:00 uur dat betekend voor ons 2:00 snachts (zaterdagnacht).