Het jaar begint wederom heel goed voor de dames Daniëlle Vis en Shirley van Binsbergen. Afgelopen weekend speelden zij samen het Eurogate Toernooi in de C/D Klasse. Een dubbel toernooi waarbij je in de halve finale en de finale, in bakerformat speelt.

                                  2019                                                                       2018

Zaterdag de voorronde gespeeld en die liep voor hun eigen gevoel gewoon gemiddeld, allebei haalde ze hun gemiddelde, echter met de handicap erbij stonden ze op een 7e plek. Al vrij snel was duidelijk dat ze de halve finale mochten gaan spelen.

In de halve finale nam je de de pinfall mee uit de vooronde en moest je 3 bakerformat games gooien. De dames gingen vliegend van start met een game van 227 gevolgd door een 156 en 192 en klommen daarmee naar positie 4.

In de finale moesten er nog eens 5 games bakerformat worden gegooid. Na de 3e game van de finale stonden ze nog op een 4e plek maar de achterstand was te overzien een mooie game van 195 zorgde ervoor dat ze naar plek 1 stegen met 3 pins voorsprong op het team wat rechts van ze stonden. Nummer 3 stond 50 pins achter hun dus een solide laatste game en voorblijven op het team rechts. Uiteraard wisten de dames van niks maar wij rekende vol mee 😉

De 168 in de laatste game was voldoende en de eerste plek was een feit. wat een geweldige prestatie zeg 2 jaar op rij de Titel pakken, echt super gedaan.

Tijdens het toernooi deden er ook 2 teams mee van het Westerpark in de A/B klasse te weten Vincent & Dave/ Michael & Nico en Thomas & Nico. Ook zij haalden allemaal de halve finale. Vincent & Dave gooide een mega serie en met 243 gemiddeld gingen zij als 2e de halve finale in. In de halve finale liep het iets lastiger en met maar 2 frames ingooien, was het moeilijk aanpassen en 3 splits zorgde voor een startgame van 154 gelukkig paste ze zich goed aan en met 235/217 zakte zij wel naar plek 5 maar haalde wel de finale.  Nico & Michael wisten de  finale helaas niet te bereiken.  Thomas en & Nico hebben de halve finale niet gegooid. In de finale gooide Vincent & Dave niet slecht maar ook zeker niet goed. Heel veel 10 pinnen en te weinig strikes. Uiteindelijk een 7e plek.

Scores Voorronde Scores Finale

Iedereen van harte gefeliciteerd.

Film 2019

Film 2018

Op naar het volgende toernooi!