Uiteraard was er ook weer een C-toernooi ergens in het land en dit keer in Nijmegen. De vaste kern deed wederom mee te weten: Bill / Angelique / Michael / Daniëlle en Vincent. Op zondag 3 februari werd de voorronde gespeeld en s-avonds de finale.

3 van ons wisten de finale te bereiken en hadden met handicap nagenoeg hetzelfde gegooid: Daniëlle 1115 (16e) Michael 1114 (18e) en vincent 1101 (21e) Bill en Angelique hadden net wat minder en dat was niet genoeg voor de finale.

De voorronde was gespeeld in 5 games en in de finale kwamen daar nog eens 4 games bij.  De finale liep net wat minder en het trio moest genoegen nemen met de plekken onderaan. Vinnie won een lekker fles wijn. Daniëlle en Michael wonnen een gratis inschrijving voor volgend jaar.

Weer een geslaagd toernooi. Gefeliciteerd.

Uitslag

Aankomende week staan de clubkampioenschappen op het programma, vanavond de eerste serie! We zijn benieuwd.