Dit weekend deden er meerdere dubbels mee in Leiderdorp. De scores waren bizar hoog dus je moest van goede huizen komen om in de finale te belanden.

Maarliefst 4 dubbels deden er mee van het Westerpark te weten Angelique en Bill / Michael en Nico Beute / Daniel en Robert / Shirley en Dave.

Uiteindelijk zouden er 16 dubbels/ 10 heren en 6 dames naar de finale gaan.

De Voorronde

Op zaterdag ochtend kwamen Daniel en Robert in actie. De start van Daniel was fantastisch de ene naar de andere strike liet zich melden en ineens stond hij op 11 strikes. De laatste was een heerlijke brooklyn, maar he dat is ook een strike! 300 Daniel juicht volledig en schuift overt de knietje over de approach. Super goed gedaan, Gefeliciteerd. Samen  hadden ze met handicap een gemiddelde van 229,40. Dit zorgde ervoor dat ze als 7e de finale in gingen. Daniel stond met een serie van 245,60 gem ook in de single finale (4e plek)

Ook de familie Beute speelde op zaterdag en ook die kregen het voor elkaar de finale te behalen. Met een gemiddelde van 225.5 gingen zij als 13e de finale in. Michael gooide in zijn laatste game een prachtige 280 game waardoor hij ook in de single finale stond.(6e plek)

De andere dubbels hebben het hellaas niet gehaald.

Finale

Op zondag werden de finales gespeeld eerst de singles beide mannen hebben hun plek kunnen behouden en zijn dus 4e en 6e geworden. Dat met gemiddeldes van 242 en 238. Wat een hoge scores zeg. Gefeliciteerd.

In de dubbel finale werden er door veel spelers hele hoge scores gegooid. Onze dubbels hielden goed stand en op een mooie 8e plek zijn de heren Beute geeindigd (225 gem). Robert en Daniel ging het iets minder mee maar zijn op een mooie 11e plek geeindigd (221,94 gem).

Wederom weer een geslaagd bowl weekend!