Jeroen is maar net geland vanuit Hong Kong, waar hij het WK speelden met Xander, en hij is al weer op de baan te vinden. Afgelopen weekend werd al weer de 5e stop in de Sportbowling Tour gespeeld en wel in Eindhoven op een kort patroon. De ruimte was heel dicht bij de goot te vinden en nauwkeurigheid was dan ook de sleutel tot succes.

Jeroen kwam fantastisch uit de startblokken met games van 245-298-266 hiermee sloeg hij meteen een grote voorsprong op de concurrentie. De 4 games erna bowlde hij, na eigen zeggen, iets minder goed en de laatste game weer goed. Resulteerde in een serie over 8 games van 1842 (230 gem). Hiermee won hij deze editie met 15 pins voor op nummer 2 Mark Jacobs.  Van harte gefeliciteerd wat een super prestatie!

Van het Westerpark deden ook Cheska (11e) en Xander (31e) mee.

Scores Eindhoven