Dit weekend stond ook het dubbel/single C toernooi in Nieuwegein op het programma en zoals elk jaar deden daar weer een hoop Westerparkers aan mee. Ook dit jaar met succes!

Namens het Westerpark deden de volgende dubbels mee:

  • * Angelique en Bill ( Finale Dubbel / Single Heren / Single Dames)
  • * Niels en Mandy (Finale Dubbel / Single Heren)
  • * Cheska  (Finale Dubbel / Single Dames )
  • * Shirley en Dave (Finale Single Heren)
  • * Nico en Ruben (18e bij de dubbels op 10 pins van een finale plek)
  • * Michael en Daniëlle (64e bij de dubbels)

Finale Dubbels

Totaal gingen er 16 dubbels door naar de finale in een veld van 95 dubbels.

Cheska speelden samen met Priscilla Maaswinkel tijdens het toernooi en behaalde in de finale een prachtige 4e plek. Mandy en Niels zijn uiteindelijk geëindigd op een 7e plek en Bill en Angelique daar 1 pin achter op een mooie 8e plek

Scores Finale Dubbels

Finale Single Dames

In de single finale gingen 12 dames door in een spelersveld van 53 dames. In deze finale deden Cheska en Angelique mee. Het was een zeer spannende strijdt want de dames waren aan elkaar gewaagd. Angelique is op een 3e plek geëindigd met games van 194/149/158/201 en Cheska daar net achter op een 4e Plek met games van 182/183/160/236.   Angelique kwam uiteindelijk maar 22 pins te kort voor de eerste plek. Super gedaan dames!

Scores Finale Dames

Finale Single Heren

Ook in de heren finale hadden een aantal heren succes. Niels / Bill en Dave mochten daarin strijden. De scores lagen heel dicht bij elkaar dus alles was mogelijk en dat bleek wel. Niels ging als 10e de finale in Bill als 19e en Dave als 20e. De scores van de voorronde werden gehalveerd dus de achterstand op de nummer 1 ook 😉

Bill kon helaas geen vuist maken en is op de 19e plek gebleven. Niels kon aanhaken aan de top en wist met games van 214/193/245/247 op te klimmen naar een mooie 6e plek. Dave wist het nog iets beter te doen en ging met games van 247/227/205/246 naar een 4e plek en kwam maar 3 pins te kort voor het podium.

Super gedaan!

Scores Finale Heren