Gister de laatste speeldag van de Dinsdag League. Een league die na twee periodes wordt verdeeld in twee poules. In beide poules bleef het tot de laatste speeldag spannend en de strijdt was dan ook goed te merken!

In Poule B ging Autoschade Oosthoekeind er met de winst vandoor vlak voor Limecrime 4 punten was het verschil. Ondanks de overwinning deze avond van 38-6 was het net niet genoeg voor Limecrime. Op de derde plek Oosthoekeind.

In Poule A won Company Point met ruim 25 punten voorsprong van Zooitje Ongeregeld die tweede werd maar met 1,5 punt meer als A&V bouw op de derde plek.

Dit seizoen is er uitzonderlijk hoog gegooid meerdere spelers hebben de 300 game gegooid. Op de dinsdag waren dat er 4 te weten: Leo / Jeroen / Jeffrey en Thomas. Daarnaast waren er nog veel meer hoge games van 279 +

Dit zien we dan ook terug in de hoogste series Xander met een serie van 1067 (266 gem) is uiteraard bizar. Tevens behaalde Jeroen 1002 Nico 1008 Marcel 1047 en Dave 1044 de 1000 (250 gem) grens.

Bij de dames werden Rianne 1e Anneke 2e en Angelique 3e en bij de Heren Xander 1e Edwin 2e en Nico 3e.

Eindstand 2018-2019

Wat ons betreft weer een zeer geslaagd seizoen. Tot september.