Xander is op dit moment in Munchen en speelt daar samen met de andere heren van Team NL het Europees Kampioenschap. Via de livestream (5 camera’s) zijn de verschillende banen goed te volgen. Livescoring systeem zodat je de scores kan zien. Dus zeer goed geregeld!

De hele week dus te volgen.

NBF Site Resultaten Live Stream Live Scoring Speelschema

Update:

Het Trio event is vol aan de gang en het team van Xander heeft het goed gedaan. Staan op een 4e plek. Nog een serie tegaan, kunnen ze de plek behouden en spelen voor een medaille. Het zal moeilijk worden. Xander zelf gooide 218 gemiddeld en staat er dus goed voor voor de All Events.

Update:

Xander en Jord zijn net klaar met de eerste serie in de dubbels en helaas hebben zijn geen score kunnen neerzetten om mee te doen om het podium. Kijken of de andere Nederlandse heren het voor elkaar krijgen een hoge score te noteren.

Succes

Update:

Op dit moment is Xander bezig met het dubbel event. Live te zien via de stream.

Xander behaalt zojuist een bronzen plak! Super gedaan.

De score was net niet genoeg voor de mogelijkheid op goud!

Maar de start tijdens dit single event is fantastisch op naar het dubbel event!

Xander heeft vanochtend om 9:00 uur de eerste serie gespeeld samen met Jord. Xander gooide een goede serie. Totaal 1344 over 6 games en staat daarmee voorlopig eerste. Vanmiddag en morgenochtend spelen de andere heren voor dit eerste singel event. De top 4 gaat spelen om de prijzen.

Spannend gaat Xander de Top 4 halen en mag hij de finale Single spelen. Halve Finale is gepland op donderdag 13 juni om 14:45 uur en daarna de finale om 15:30 uur.

We houden jullie op de hoogte.