Vandaag is de 3e speeldag gespeeld in de woensdag league, de “een tegen een” competitie. Helaas waren er wederom een aantal spelers niet, wat uiteraard kan gebeuren, maar erg vervelend is voor de tegenstander.

Gezien het de eerste keer is dat we het organiseren, is dit ook een leerproces voor ons.

In plaats van een wedstrijd inhalen geven wij de voorkeur voor een invaller. Je invaller speelt met jou handicap en dient zelf een hogere handicap te hebben. Dus dient gemiddeld lager te gooien dan jij. Het voorbeeld is vandaag geweest Nico de Jong heeft voor Cheska gespeeld. Uiteraard heel fijn voor de tegenstanders. Je tegenstander heeft hierdoor een klein voordeel want de invaller gooit, in theorie, lager dan de speler die er niet is terwijl de handicap van de speler telt die afwezig is.

Mocht je niet kunnen geef het tijdig aan Dave Wouters door en hij kan je helpen te kijken naar een invaller.

Nico de Jong vond het zo leuk dat hij vast vaker wil invallen 🙂